fbpx

ХИДРОГЕОЛОШКИ РАБОТИ ИЗВЕДБА НА БУШОТИНИ
ЗА СНАБДУВАЊЕ СО ВОДА НА ДОМАЌИНСТВА И ФИРМИ,
ЗА НАВОДНУВАЊЕ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ПОВРШИНИ И ДРУГО
Home 2021-01-28T09:12:33+00:00
0+
НАД 150 ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ ГОДИШНО
0% +
ПОВЕЌЕ ОД 90% УСПЕШНОСТ ВО ДУПЧЕЊЕТО НА ПОДЗЕМНИ ВОДИ

Изведба на бушотини за снабдување со вода на домаќинства и фирми, за наводнување земјоделски површини и друго

НАЈБРЗО ДО БЕСПЛАТНА ВОДА

СО НАЈБРЗОТО МАШИНСКО ДУПЧЕЊЕ ВО МАКЕДОНИЈА

МАШИНСКО ДУПЧЕЊЕ вршиме со најсовремена машина која работи со компримиран воздух, така што, кога ќе се влезе во воден слој водата под притисок излегува на површина и точно се знае од која длобочина започнува водата. На овој начин заштедувате пари за дупчење, бидејќи доколку се дупчи со водена исплака (што е најевтин и најчест случај во Македонија) не е можно да се утврди од каде точно започнува водата, па најчесто се дупчи многу подлабоко од реалната потреба.

Дупчиме во секаков терен: земја, песок, чакал, глина, камен и др.
Димензии на нашата машина се: широчина 280 cm и височина 320 cm, проверете дали ја собира кај Вас.

Вградуваме најквалитетни дебелоѕидни, 10 барски цевки со навој.

Кога ќе завршиме со дупчењето, ние правиме дренажа (чакалот го обезбедувате Вие) и ја прочистуваме бушотината со air-lift (кој влегува во цената што ја плаќате за дупчењето).

Прочистуваме стари бушотини со air-lift (со компресор).

Инспекција на бушотини и бунари за вода со специјална професионална HD камера.

ВОДАТА Е ЖИВОТ! Доверете ја работата на вистински професионалци.

Фотогалерија

најсовремено машинско дупчење на бунари во Македонија
машинско дупчење на бунари Македонија
машинско дупчење на бунари Амима ДООЕЛ
Анима ДОЕЕЛ машинско дупчење на бунари Македонија
машинско дупчење на бунари

Контактирајте нè

  • Локација
    ул. 1520 бр. 6
    Индустриска зона Пинтија,
    Скопје
  • +389 2 2784 084

  • +389 78 201 473

  • Понеделник – Петок: 9:00 – 17:00

Мапа